1) Učenica Ivana Markeljić, 5. razred, Takovo, nema kućni internet. Nastavu će pratiti na RTS-u. Domaći možete da joj šaljete preko Vibera. Možete se obratiti nastavnici Mileni za kontakt.

2) Bojan Dobričić, 6. razred, G. Banjani, ne može da koristi Google učionicu, koristiće Viber.

3) Marija Milosavljević, 6. razred, Takovo, nema ni telefon ni računar. Jedina opcija je RTS ili da dolazi u školu po štampani materijal. Mislim da je to prijavljeno i na početku školske godine.

4) Učenici Nebojša Teodosijević i Miloš Ostojić, 8. razred, Gornji Banjani nemaju pristup internetu. Imaju samo telefon sa slabim internetom. Učenike kontaktirati preko Vibera za sad. Od ponedeljka će se znati nešto više.

5) Učenik Novak Teodosijević, 7. razred, Gornji Banjani, nema pristup internetu. Tj. ima, ali sa vrlo slabim i sporim internetom. Najbolje ga kontaktirajte putem Vibera.

6) Vladimir Radojičić, 6. razred, Takovo – učenik ne može da pristupi Google aplikacijama, što znači da ne može da koristi Google učionicu. Ekran na telefonu mu je pukao, pa je ograničena i komunikacija putem Vibera. Preporuka je da prati nastavu na RTS-u.

7) Milan Obradović, 6. razred, Boljkovci, nastavu će pratiti preko RTS-a. Nema uslove da prati nastavu putem interneta.